The mamsi-bubben story

Hej alla mina fans!
Just så brukar bubbens inledningsfras lyda då hon gästspelar på mina storys på snapchat. Så jag ska väl inte vara sämre.
Nu undrar ju ni säkert vem jag är. Jag är mamsi till bubben som äger denna blogg. Varför kallar jag oss för mamsi och bubben undrar ju ni säkert då? Jo nu ska ni får höra.
Från början var bubben bara en okänd klasskamrat, en halvindier med helsvenskt namn. Direkt hamnade vi i samma seminariegrupp och dessutom i samma lilla arbetsgrupp. Sen var det kört. I snart fyra år har vi nu hängt ihop, vi har gått från klasskamrater till att bli vänner och eftersom vi hänger ihop som ler och långhalm dag ut och dag in har vi dessutom ett samboförhållande. När vi ringer varandra står det alltid att det är sambon som ringer på skärmen hos oss båda och det kan vi en tacka en kvinna på Chokladmässan år 2016 för, det var hon som fick att inse att vi var rätt för varandra i en relation. Som ni säkert vet så kommer ens sanna sidor tillslut fram när man umgåtts tillräckligt länge med någon och det var då jag först fick se bubbens passivt aggressiva och helelaka sida när hon en dag bara började vräka ur sig massa hemskheter till mig. Hon var så lik bubben i TV-serien på TV att jag började kalla henne för hennes rätta namn. Och eftersom jag är den äldre av oss två, hon som alltid har med 100 olika matådor till skolan och hjälper bubben med att skilja på de och dem i hennes uppgifter så blev jag naturligtvis mamsi. Och på den vägen är det.
Idag sitter vi här mittemot varandra i fåtöljerna på sjuan i skolan, över 3 och ett halvt år sedan vi först såg varandra. Många saker har vi hunnit med, gå i samma klass, hata Zotero, få nervsammanbrott, springa på varann på Summerburst, dricka energidricka, sova i samma soffa, äta för många luncher hos Nancy, tillverka praliner med en bestämd dam och prata om våra troll. Och trots alla hemskheter vi säger till varann så måste jag ändå erkänna att jag uppskattar bubben väldigt mycket, man kan ju säga att det var ju tur att just vi fann varandra när vi blev som vi blev och inte som vi skulle!
//Mamsi

RSS 2.0