Packar till Italien

Har precis packat klart min väska. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag till min älskling :) <333


Från igår på gyllene tider


Miss Kanintedrickaalkohol!!!

snart är sommaren slut men jag har hunnit med en hel del :) 
jag har varit i småland med mamma och pappa och marre´s familj en vecka, det var jättemysigt, vi åkte dill ullared och glasbruken. 
veckan efter åkte jag till falkenberg och mötte upp robin och hans mamma och pappa. vi bodde på skrea strand och det var verkligen vackert där, skulle kunna göra om det alla dagar i veckan :) vi åkte till halmstad en dag och shoppa och jag och min älskling åkte segway och det var verkligen skitläskigt till man fatta hur man skulle göra :) 
nu har jag vart hemma en vecka och försökt tagit det lugnt, fast det har inte gått så bra. jag har fixat mitt pass, varit hos arbetsförmedlingen, städat ut ela mitt rum och gjort om, sökt jobb, haft tjejmiddag för frida som fyller år den 2/8 då jag inte är hemma och igår var vi hos anden och kröka, kunde inte dricka fyra x-cider utan att må piss :( alla sov kvar där förutom jennifer. 
idag har alla varit rätt döda, kom typ nyss hem och ska snart iväg på gyllene tiders spelning i tele2 arena :) 
och på måndag flyger jag till italien, det kommer bli jättehärligt att få komma iväg :) <333
 
småland
 
 
 
falkenberg
 

Äntligen framme

Efter typ 6 timmars bilresa är vi framme i det lilla ödehuset vi hyrt :/ det är sjukt stort och jättefin men huset har typ bara ett runt :/ allt annat är fett öppet... Men det är najs :)) och ikväll blir det oxfilé och grejer :D <333


RSS 2.0